Healing

 

Het menselijk lichaam bestaat uit en is omgeven door een energieveld, het zogenaamd aura of elektromagnetisch stralingsveld, opgebouwd uit verschillende subtiele, niet fysieke, lagen (lichamen).  De energie van alle subtiele lichamen, staat in verbinding met het fysiek lichaam via de chakra's, die elk op hun beurt gekoppeld zijn aan organen en meridianen.

De toestand van deze dynamische energiebalans bepaalt onze fysieke gezondheid, het emotioneel en spiritueel welbehagen.  Als de energie, doordat m.n. de chakra’s geblokkeerd zijn, niet vrijelijk kan stromen, kan je je gewaar zijn dat je minder goed in je vel zit en kan je uiteindelijk zelfs ziek worden.

 

Elke energieverstoring heeft zo zijn eigen verhaal: onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste patronen of denkbeelden, overwerkt zijn, opgehoopte stress (ook door verkeerde voeding) etc.

 

De behandeling

Door een healing bij ‘T-SPIERTJE, krijg je de kans om gedachteconstructies, niet langer werkende overtuigingen, emotionele en lichamelijke blokkades bewust te worden en deze, onder begeleiding van de therapeut, los te laten. Vanuit een neutrale, liefdevolle positie wordt er op diep wezenlijk niveau, via de handen, contact met jouw energie gemaakt en ontstaat er een verbinding met je eigen helend vermogen. Door toevoeging van de universele energie, die de therapeut van ‘T-SPIERTJE je kan aanreiken, kan er een toestand van herbronning ontstaan.

Deze herbronning van je levenskracht helpt je om zelf te zien wat je blokkeert.

 

Via een begeleiding, in het verwerven van eigen inzicht, biedt een healing, de mogelijkheid tot zelfacceptatie, groeien en veranderen, een weg naar een krachtiger 'AANWEZIG ZIJN'. Hierdoor kan je steeds vaker en meer van binnen ontdekken wie je bent.