Massage maakt gezond! 

  

Heilzaam voor lichaam en geest. Massage is een uiterst doeltreffend middel om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen. Dat blijkt uit het onderzoeksrapport van het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles.  Gebleken is dat een goede massage bij zorgt voor een toename van het aantal witte bloedlichaampjes en een daling van het cortisol-niveau. Dat betekent dat het immuunsysteem wordt versterkt en stress wordt verminderd. Ook doet masseren bij het oxytocine-niveau stijgen. Oxytocine is een hormoon dat een gevoel van veiligheid en geborgenheid geeft en dat ervoor zorgt dat men beter bestand is tegen spanning. 

Kortom reden genoeg om uzelf regelmatig bij             'T-SPIERTJE te laten masseren!    

 

Sportmassage 

 

Als voorbereiding op een lichamelijke prestatie, als regulerend na een lichamelijke inspanning of wanneer er na een blessure een stimulans gewenst is, dan is een sportmassage bij  'T-SPIERTJE voor het gehele of een gedeelte van het lichaam op zijn plaats. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van verschillende handgrepen zoals effleurages (strijkingen), petrisages (uitdrukkingen), tapotements (kloppingen) en andere nodige handelingen.

 

Tevens is massage bij 'T-SPIERTJE een zeer ontspannen behandeling.

 

De olie, die gebruikt wordt bij massage, is op basis van Aromatherapie. Zodoende bestaat de olie uit natuurlijke ingrediënten.